NB: Onderstaande beschrijving betreft standaard Revit functionaliteit. 

---- 

 

Er is een Hotfix 2022.0.1 beschikbaar voor Revit 2022, lees hier hoe u die handig installeert. Meer informatie over door Autodesk doorgevoerde verbeteringen leest u hier: https://help.autodesk.com/view/RVT/2022/ENU/?guid=RevitReleaseNotes_2022updates_2022_0_1_html

Let op Vergeet niet na installatie van de Revit Hotfix om BCB opnieuw te installeren voor de juiste koppeling. Meer over de juiste installatievolgorde leest u hier.

---

  1. Probleem met None-Core layer (zie nieuw in R2022) - Wanneer u in Revit 2022 een nieuw project start zit er ook de category None-Core Layer in. Wanneer een bestaande project wordt geconverteerd, dan komt deze category er niet bij. Er gaat blijkbaar iets niet goed bij conversie. De oplossing is het project tijdelijk op te slaan als project template: File/ Save as Project template en van deze template weer een nieuw project te maken.
  2. Bij het gebruik van Revit 2022 komt het regelmatig voor dat bij het laden van een family er automatisch van {3D} Home View wordt geschakeld naar een plattegrond. Deze situatie komt natuurlijk geregeld voor bij het gebruik van BCB (voor het maken van een family). Het automatisch schakelen treedt alleen op bij de eerste keer dat een family wordt gemaakt en geplaatst. De oplossing voor dit probleem is instaleren van de Hotfix voor Revit 2022, zoals hierboven beschreven.