Geadviseerde systeemeisen voor het gebruik van Revit en BouwConnect Bibliotheek zijn:

• Processor: Intel Xeon W2125 (4 Cores, 4,00/4,50 HGz, 8,25 MB Cache)
  • Voeding: 750 watts, active Power Factor Correction, 90% efficiënt
  • Werkgeheugen (RAM): 32 GB ECC, DDR4-2666 MHz (4 x 8 GB)
  • Grafische kaart (GPU): NVIDIA Quadro P4000, 8 GB GDDR5
  • Harddisk 1 (opslag): 512 GB SSD
  • Harddisk 2 (opslag): 1 TB HDD 7200rpm
  • Besturingssysteem: Windows 10/ 11 Professional, 64 bit

Meer informatie over systeemeisen en het gebruik van Revit leest u op de Autodesk Site:

https://knowledge.autodesk.com/support/revit/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-Autodesk-Revit-2023-products.html