ASD voor Revit biedt gereedschap om nog efficiënter met Revit te kunnen werken, en bovendien komt het gebruik van de BouwConnect Bibliotheek nog beter tot zijn recht. Een goede indruk van ASD voor Revit en de integratie met de BCB krijgt u in de volgende Webinars

Deze Help beschrijft alle onderdelen van ASD voor Revit van A tot Z. Wilt u weten hoe bepaalde onderdelen globaal of in detail werken, dan kunt u altijd deze Help raadplegen. Heeft u daarna nog vragen of een probleem, dan kunt u altijd gebruikmaken van onze supportafdeling als u een onderhoudscontract heeft. ASD voor Revit en BCB zijn echter naadloos aan elkaar verbonden, dit geld ook voor door linken van de helpfuncties, u zult als gebruiker dan hoogst waarschijnlijk ook niet merken wat nu precies wat is.

Overigens is deze Help bedoeld als ondersteuning en is het geen leermethode op zichzelf. Hoe gebruiksvriendelijk ASD voor Revit ook is, met een goede cursus zult u eerder optimaal alle mogelijkheden van ASD en BCB benutten. Wilt u op een eenvoudige manier gestructureerd leren werken met ASD voor Revit, dan adviseren wij om een cursus te volgen uit ons cursusprogramma: van de basis tot heel uitgebreide mogelijkheden.

 

Voor inloggen in ons digitale cursusmateriaal (lees hier).

Direct aan de slag? (Lees hier).

 

NB: Mogelijk zijn afbeeldingen van menu’s of iconen gemaakt in een eerdere versie van Revit en niet vernieuwd in dit dictaat wanneer de functionalitiet niet is veranderd. Vanaf Revit 2024 is er een nieuwe weergave voor de Ribbon en iconen en is er ook een Darkmodus mogelijk, lees hier.