Het gebruik van deze online Help is heel eenvoudig: u kunt de Help handmatig openen en zelf door de inhoud bladeren. Door de online koppeling is de informatie altijd up-to-date. 

  • Door in een bepaald menu (dialoog) op de Help-knop te klikken zal automatisch het meest relevante item openen, waarna u snel kunt doorbladeren naar aanvullende artikelen of websites.
  • Door met de muis boven een commando in het lint (ribbon) te hangen en F1 te klikken, start de help automatisch op een relevante pagina in de Help.
  • Natuurlijk bestaat de optie om de Help zelf te open in het ASD-panel in het BCB-lint en vervolgens zelf in de Help te zoeken bij 'Voer een zoekterm in...'. Eventuele eerdere zoektermen blijven nog enige tijd beschikbaar.

 

Voor een snel overzicht worden bovenaan een hoofdstuk alle paragrafen getoond, en onderaan de paragraaf kunt u snel vooruit of achteruit bladeren. Tevens kunt u gebruikmaken van 'volgende' en 'vorige' in het hoofdscherm van uw browser.

Linkjes in de tekst verwijzen naar andere relevante Help-onderdelen, externe websites of het rechtstreekse e-mailadres van de supportafdeling van De Twee Snoeken. 

Sommige Help-items bevatten een korte instructievideo die een snel overzicht geeft van de mogelijkheden van dit onderdeel van ASD voor Revit, in sommige items wordt verwezen naar de webinars.

U kunt ook gebruikmaken van de toegevoegde Zoeklabels, zodat u snel een overzicht krijgt van bijvoorbeeld alle 2D-mogelijkheden, een overzicht van sneltoetscombinaties of alle relevante onderdelen gesorteerd op softwareversie.

 

  • Direct aan de slag?
  • Eerst een indruk krijgen van de functionaliteit van ASD voor Revit bekijk dan recente webinars

 

Wilt u inloggen in ons digitale cursusmateriaal, klik hier.

 

NB: Voor de goede orde, de beschrijving van functionaliteit van de BouwConnect Bibliotheek vindt u niet in deze help. In een geopende BCB is de bijbehorend BCB helpfunctie te starten met F1. Of klik hier.