Tabellen (schedules)

Op het kozijnstaat afdrukblad, die standaard in het ASD-Projectsjabloon is opgenomen, staan 2 tabellen (stuklijsten) geplaatst. Deze tabellen zijn natuurlijk aanpasbaar in Revit. Lees verder bij Tabellen.

 

Maatvoering

De views die verwijzen naar de kozijnstaat zijn door uzelf aan te vullen met maatlijnen en hoogtematen (Revit menu Annotate/Spot Elevation). Geplaatst maatvoering zal blijven staan, ook bij opnieuw uit laten voeren van de functie ASD Kozijn staat waarmee aanvullende kozijnen kunnen worden opgenomen in de kozijnstaat of een andere volgorde kan worden opgegeven.

 

 

View weergave

Randaansluitingen

Als de kozijnen toch geplaatst zijn met alle randelementen in beeld, maar u vindt het voor het kozijnblad beter dat deze niet worden getoond, omdat het bijvoorbeeld handiger met het maatvoeren van de kozijnen.

  • Selecteer een kozijn en vink de instantie parameters uit voor de weergave van de onderdelen die u niet wilt zien. Dit doet u per kozijn eenmalig, de instelling wordt aangehouden bij opnieuw genereren van de kozijnstaat.

NB: Het is ook mogelijk om het kozijnblad opnieuw te genereren met de optie randaansluitingen uit.

 

   

 

Kleurweergave

Doordat de views echte views zijn naar het model (fase Renvooi) zijn ze ook in een andere weergave te tonen. Bijvoorbeeld met kleurweergave.

  • Selecteer de view
  • Kies invalshoek weergave: kleur
  • Kies schaduw aan/ uit